Bruidskleding en Maatkleding

Een trouwjurk is voor de meeste vrouwen toch de ultieme jurk en steeds meer vrouwen gunnen zichzelf een speciaal ontworpen en op maat gemaakte trouwjurk. Echter een ‘gewoon’ kledingstuk laten maken, helemaal voor jezelf, volledig op jouw maat… Dat gunnen weinig mensen zichzelf, ook al kunnen ze het zich veroorloven en is de ‘pay by wear’  -hoe vaker gedragen, des te meer waar voor je geld- meestal vele malen gunstiger dan confectie. Toegegeven; er hangt een prijskaartje aan maar het levert ook veel op. Als je bij Zibayou kleding laat maken krijg je naast een perfect passend en uniek kledingstuk, ook advies en meer inzicht in welke kleding bij jou als persoon past. Immers: het is onze missie om jou als klant stralend en in je volle kracht te kleden.

Bruidskleding

Zibayou staat voor een bijzonder en persoonlijk ontwerp van dé jurk op dé dag. 
Als je al precies weet hoe jouw ultieme trouwjurk er uit moet zien, dan is dat uiteraard het uitgangspunt van het ontwerp. Heb je nog niet een heel duidelijk idee of vind je het lastig een keuze te maken dan doen we samen onderzoek. In alle gevallen starten we met een kennismakingsgesprek en kijken we samen naar wie jij bent, wat bij je past, hoe jij je als bruid wilt laten zien. We zoeken graag met je naar unieke en creatieve toevoegingen die op je persoonlijkheid zijn toegesneden, in alle denkbare kleuren, vormen en materialen. Of misschien helemaal afgestemd op de kleding van de partner. Wil je je moeder, een vriendin of iemand anders meenemen? Heel welkom! Zij kennen je waarschijnlijk goed en samen komen we tot een nog beter beeld van hoe jij er adembenemend mooi uit zult zien in wie jij bent. 

Wil je een trouwjurk speciaal voor jou laten maken? Het proces is vergelijkbaar met dat van de maatkleding; echter is veel uitgebreider en langduriger. Er wordt veel meer tijd besteed aan de wensen, de stofkeuze en vormgeving en je moet rekening houden met, of je verheugen op, meerdere doorpas sessies.De prijs van een trouwjurk naar ontwerp en op maat start bij € 1500 exclusief de stof, afhankelijk van model, stofkeuze en extra decoraties (kijk bij nagelstyling en accessoires voor inspiratie). We informeren je met alle plezier over de mogelijkheden van een compleet pakket.

Schets voor een bruid in Italië

Schets en gedeeltelijke uitvoering voor een bruid in coronatijd

Maatkleding

Maatkleding maken we uiteraard alleen in opdracht. We beginnen met een kort, desgewenst telefonisch, en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we in grote lijnen wat je wensen zijn en wat Zibayou je kan bieden. We geven een richtprijs en bespreken de leveringsvoorwaarden zodat je kunt bepalen of je de opdracht daadwerkelijk gaat geven. Geef je de opdracht dan volgt een uitgebreid advies gesprek waarin dieper wordt ingegaan op zaken als model, stofkeuze en belijning en afwerking. Tevens worden je maten opgenomen en wordt een eerste schets van het ontwerp gemaakt. Vervolgens wordt het patroon getekend, de toile (het proefmodel van katoen) gemaakt en kom je langs voor een eerste doorpas. We kijken hoe de kleding zit en bespreken waar nodig adviezen over wijzigingen; immers soms blijkt het mooier om een aanpassing van het model te doen of een andere stof te kiezen. Tijdens de doorpas kies je definitief voor een bepaald model en specifieke stof. Als het kledingstuk klaar is volgt meestal een tweede doorpas en na eventuele laatste aanpassingen is het kledingstuk klaar om te dragen en van te genieten. Een kledingstuk op maat kost vanaf € 450, afhankelijk van model en stofkeuze. De prijs is altijd op basis van een offerte, informeer voor een indicatie.

Maatjurk met pelerine en hoedje, Antje Diertens, Tweede Kamerlid, Prinsjesdag 2019

“From the bottom of the sea up to the milkyway”, Maatjurk met pelerine naar Zibayou ontwerp en hoedje (Sietje Dekker), European Master Tailors Congress, 2018

Galajurk voor de verkiezing Miss Intercontinental of The Netherlands 2021, Suzettedr. Ze wilde de winnende jurk en zo is het gegaan 🙂

Dit is een page.php pagina