Nagelstyling

Nagelstyling (verzorging en schoonheidsbehandelingen van je nagels) zorgt er voor dat je met top-verzorgde nagels voor de dag komt. Je kunt om meerdere redenen voor nagelstyling kiezen: soms blijft gewone nagellak maar niet zitten, zijn je nagels niet sterk genoeg, heb je geen tijd om het goed bij te houden, of je wilt nou eenmaal prachtige nagels. Nagelstyling is hier de oplossing voor!
Nagelstyling maakt je (bruids)look helemaal af, kan worden afgestemd op je stijl, of juist een eye catcher zijn. Waar je ook van houdt, Zibayou staat garant voor elegante en mooi verzorgde nagels. Wij werken uitsluitend met professionele merken van o.a. Urban, Korneliya en Gelish en behandelen (kunst)nagels met de meest mogelijke zorg, veiligheid en optimale hygiëne. De nagels worden zorgvuldig geprepareerd, waarbij er niet gevijld en geknipt wordt aan de nagelriemen en omliggende huid!
We werken direct op de natuurlijke nagel of verlengen deze eerst. Uiteraard kies je zelf de gewenste vorm en finish. Ga je voor White French manicure, kleur met eventueel kleine versiering of laat je ware kunstwerkjes maken van je nagels? Je kunt kiezen voor Gel Polish, Acryl of Gel en/of Nailart.

 • Gel Polish, voor sterke en mooi gelakte (natuurlijke) nagels.
  Na de zorgvuldige preparatie wordt de basislaag aangebracht. Op de basis laag wordt een kleur en eventueel een kleine versiering aangebracht, waarna wordt afgelakt met een toplaag. De gellak wordt uitgehard onder LEDlicht, hierdoor droogt het direct en blijft het (zonder pulken of stoten) 2 tot 4 weken mooi op de nagels zitten. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 25.

Gel Polish met een kleine versiering en cat-eye

 • Acryl of Gel, voor mooie verstevigde en/of verlengde gelakte nagels.
  De nagels worden ook na zorgvuldige preparatie verstevigd en/of verlengd met neXtGel of Acryl.
  neXt Gel is een gel om de nagel op te bouwen, die onder de LEDlamp uithardt. Het geeft een prachtig dun uiterlijk, is heel sterk en kan worden afgewerkt met een kleur. neXt Gel blijft 4 tot 6 weken goed zitten, een behandeling (zonder aflakken met Gel Polish) kost € 45.
  Acryl is zeer geschikt voor nagelverlenging en kan ook gebruikt worden bij design. Acryl is poeder dat wordt gemengd met een vloeistof en droogt aan de lucht terwijl er mee wordt gewerkt. De eerste 1-2 dagen hardt het nog verder uit dus is het handig om iets voorzichtig te zijn. Acryl blijft 4 tot 6 weken goed zitten en kost (zonder aflakken met Gel Polish) €45.

Verlenging/opvulling met acryl, met neXtGel en neXtGel French Smile

 • Nailart, voor als je van iets gewaagdere of dramatische nagels houdt. Denk hierbij aan zeer lange nagels, lange of korte nagels met stempels, folie of stickers, ingewerkte kleuren en vormen of met steentjes en parels. Nailart blijft zo lang aanwezig als je nagels er op zitten. Het wordt meestal niet op alle nagels gedaan, maar vaak op één of een paar, in combinatie met mooie Gel Polish. De prijs is uiteraard afhankelijk van waar je voor kiest: het wordt per nagel of per handeling en gebruikt materiaal berekend, reken op een hele set vanaf €70.

Nailart met diverse stress, steentjes, folie en opgebouwde bloemen, uitgevoerd in gellak, acryl en neXtGel

Nailart afgestemd op de outfit

Maak nu hier een afspraak voor uw eigen nagels.
Twijfel je nog om kunstnagels te laten zetten? Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een proefnagel laten zetten om te kijken of het iets voor je is.

Dit is een page.php pagina