Ontwerpconcept

Lichaamstypes

Zibayou betekent ‘beeldschone jij’. We zien de vrouw als haar eigen voetstuk en kleding als het middel om al dat moois tentoon te stellen; ‘Wat je draagt ben je zelf’. 

In ons concept gaat het erom dat je je als vrouw kunt presenteren in kleding die de mooie delen van jezelf naar voren haalt. Het lichaam verandert mettertijd, terwijl we in de kern dezelfde vrouw blijven. Brengt je kleding jou tot leven? Vertaalt jouw kleding je identiteit en hoe je in de wereld staat? Is de kleding die je draagt echt jou?

Wij richten ons op de trotse vrouw, met een eventueel veranderend lichaam, die zichzelf het mooiste gunt. Onze exclusieve kleding is onderling combineerbaar tot een kostuum en daardoor geschikt voor iedere gelegenheid. Het is vrouwelijk met een afkledend silhouet en handgemaakt van luxe materialen. 

Onze ontwerpen zijn gebaseerd op 4 lichaamstypes, waarvoor we verschillende figuur-afkledende, fiere belijningsmodellen hebben ontwikkeld, met elk nog weer specifieke varianten voor extra elegantie. Op deze manier kan iedere vrouw voor zichzelf zien welk ontwerp, of ontwerpen, het best aansluit bij haar lichaam en de mooie delen naar voren haalt. 

Zibayou lichaamstypes ontwerp

De lichaamstypes: 
1. Piramide – in de schouders smal en in de heupen breed  2. Cilinder – zowel in de schouders als in de heupen breed, rond bij de taille
3. Diamant – in de schouders breed en in de heupen smal  4. Zandloper – zowel in de schouders als in de heupen smal, met een slanke taille

Ontwerpen

Onze ontwerpen worden uitgevoerd in twee lijnen met verschillende items:

De Luxe

Voor wie (nog) niet toe is aan maatwerk maar wel op en top voor de dag wil komen hebben we de Luxe lijn ontwikkeld. Deze lijn bestaat, vanuit het idee van het dameskostuum 2.0, uit de items:
⋅ een jurk, rok of pantalon met top
⋅ een pelerine (cape) 
⋅ galoches (beenbekleding)
⋅ manches (armbekleding)

De pelerine is een historisch kledingstuk dat door Zibayou nieuw leven is ingeblazen. Het is zowel veelzijdig als onderscheidend. Met een (keerbare) pelerine transformeer je elke outfit van uitstraling en présence. Hetzelfde geldt voor galoches en manches. Door de items op verschillende manieren te combineren verander je moeiteloos je perfecte werkoutfit in een perfecte uitgaansoutfit: galoches af, manches aan en de pelerine om en je bent klaar voor een receptie of diner!

De items zijn perfect afgewerkt en waar nodig gevoerd met een niet-statische voering.
Deze items zijn op dit moment alleen in het atelier te koop maar worden zodra het kan ook online aangeboden. Hou de webshop in de gaten! 
Prijs vanaf € 245, afhankelijk van het soort kledingstuk en de stof. 

Diverse ontwerpen

Comfortlinnens

Couture made comfortable! Deze lijn, hebben we ontwikkeld voor alle momenten waarin je gekleed voor de dag wilt komen en vrij wilt kunnen bewegen. De items hebben dezelfde elegante uitstraling als al onze ontwerpen in alle varianten en zijn uitgevoerd in luxueus, rekbaar linnen. Dit kreukt veel minder, is makkelijker draagbaar en beter mee te fietsen. Deze items, voor nu alleen jurken, zijn in verschillende kleurencombinaties leverbaar en zijn (overwegend) niet gevoerd. Andere kleding is bespreekbaar, vraag naar de mogelijkheden. Wil je weten welke varianten nog beter bij jouw lichaamstype passen? Neem contact op en laat je voorlichten.
De comfortlinnens in onderstaande modellen worden zowel in het atelier als -straks- online verkocht. Binnenkort is het ook mogelijk online zelf een jurk samen te stellen en kleuren te kiezen: Measure, Match & Order! Prijs vanaf € 209.

………………………………………….Comfortlinnen in de modellen Kim P, Romy E en Margaret S ……………………………………………………………………………………………………………. Groot kleurenpalet in de Comfortlinnens

Dit is een page.php pagina