Missie & Visie

Het is onze missie om de vrouw stralend en in haar volle kracht te kleden, vanuit de visie dat elke vrouw Ziba, beeldschoon, is.

Zibayou staat voor exclusiviteit, eigen-zinnig-heid, elegantie en aandacht. Zibayou creëert unieke kleding, accessoires en nagelstyling naar eigen ontwerp. Zibayou is gespecialiseerd in naar persoonlijke wens ontworpen en op maat gemaakte dames- en bruidskleding.

De exclusiviteit zit niet alleen in de ontwerpen maar ook in de kleine oplage waarin we alles maken. Daarbij produceren we in eigen beheer en garanderen we een hoogwaardige afwerking. Onze ambitie is om met een team op eigen bodem, op basis van respect voor ieders discipline, gezamenlijk te werken aan eerlijke kleding. Vakmanschap en daarmee ook de duurzaamheid van het kledingstuk -slow fashion-  is voor Zibayou een belangrijk thema. Onze kleding is tijdloos en voor de lange duur.

Kernwaarden:

uitstraling – stijl – uniciteit – aandacht – trots

Handelsmerk:

Natuurlijkheid staat voorop. Dit verwijst niet alleen naar het gekozen materiaal, maar minstens zo zeer naar de natuurlijkheid van elke vrouw.

Onze exclusieve basismodellen zijn gebaseerd op 4 lichaamstypes. Chique kleding met een afkledend silhouet en geklede uitstraling, handgemaakt, van natuurlijke stoffen en onderling combineerbaar tot een kostuum.
Met respect voor de historie van dameskleding door de eeuwen heen. Kleding die draagbaar is in elke gewenste omstandigheid, waar het comfort de uitstraling dient en omgekeerd. In ons concept gaat het erom dat je je als vrouw kunt presenteren in kleding die de mooie delen van jezelf naar voren haalt. Het lichaam verandert mettertijd, terwijl we in essentie dezelfde vrouw blijven.

Onze ambitie is om met een team op eigen bodem, op basis van respect voor ieders discipline, gezamenlijk te werken aan eerlijke kleding. Vakmanschap en daarmee ook de duurzaamheid van het kledingstuk -slow fashion-  is voor Zibayou een belangrijk thema. Onze kleding is tijdloos en voor de lange duur.

Dit is een page.php pagina