Stel zelf je jurk samen: Measure, Match & Order!

Couture made even more comfortable! Nu is het ook mogelijk online zélf een jurk samen te stellen en kleuren te kiezen: Measure, Match & Order! Zoals het het beste bij jou past.

We werken met onze eigen maattabel. Eén maat beslaat ongeveer twee confectiematen, de stof is rekbaar immers. Om er zeker van te zijn dat je bestelde jurk past, kun je zelf een paar controlematen nemen en deze vergelijken met de onderstaande maattabel.
– Is duidelijk in welke maat, welk model en welke kleuren je je jurk wilt hebben? Vul de gevraagde gegevens hieronder in en geef aan welk model, welke kleuren en welke maat je wenst.
– Wil je een jurk naar je eigen 3 maten laten maken, bijvoorbeeld bij de heupen iets wijder, en/of de taille iets strakker? Dat kan! Leg dat in onderstaande tekstvak uit. We nemen dan contact met je op en vragen je mogelijk om een foto in aangesloten (onder)kleding om een nog beter beeld te krijgen.
– Wil je jurk die helemáál op maat voor je gemaakt is? Dat kan ook, dan geef je een maatopdracht. Kijk daarvoor bij maatkleding.

We doen ons best om je bestelling binnen twee weken te leveren; mocht het onverhoopt langer duren dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Let op: door het formulier te verzenden is je bestelling geplaatst en bind je je aan de koop.
Retourneren van een jurk in een standaard maat is mogelijk. Zit je jurk ergens iets te wijd of een íetsje te strak? Dan kunnen we overleggen of het misschien mogelijk is om hem op maat te vermaken. Echter, heb je je jurk laten vermaken of in de bestelling volgens je eigen maten laten maken? Dan is het een maatjurk en kun je hem niet meer retourneren.

Je maten opnemen doe je door een meetlint/centimeterband losjes rondom te plaatsen:
1e: bij de buste, over het breedste punt van je borsten. Meestal is dat over de tepels
2e: in de taille, het smalste punt tussen borsten en heupen.
3e: over de heupen, over het breedste punt van je heupen. Ben je bij de bovenbenen iets breder? Neem dan dat als meetpunt.
Denk erom: trek het meetint niet strak! Het moet losjes zitten, je moet het kunnen draaien en er met gemak een vinger tussen kunnen plaatsen.

Kim

Romy

Margaret    Controlematen


    Lange mouw (+€12,50)Klokrok (+€20)


    Klantgegevens
    Dit is een page.php pagina