Zibayou maakt mondkapjes, Nieuws-item op OOGtv!

Paul Blom van OOG tv heeft een item gemaakt over de mondkapjes van Zibayou en van Wild. Bekijk het hele filmpje op Face Book hier.

Nu in verband met Corona per 1 juni mondkapjes in het Openbaar Vervoer verplicht zijn, is het van belang om goede mondkapjes te kunnen krijgen. Zibayou voorziet hierin en is momenteel hard aan het werk om mondkapjes te maken. Omdat de vraag groot is, met name op bestelling.

Je mondkapje wordt exclusief voor jou handgemaakt, een Zibayou-design voorzien van het label, met dubbelzijdig verschillend dessin, dus aan 2 kanten te dragen.
Dit is een niet-medisch mondkapje, dat voldoet aan de richtlijnen van de Rijksoverheid voor gebruik in het OV. Het is voorzien van een extra beschermend, via de onderzijde uitneembaar filter. Je kunt zelf een nieuw filter maken door 2 lagen keukenpapier of een stofzuigerzak op maat te knippen en deze achter de omslag te vouwen.
Aan de bovenkant zit een metaalstripje om hem op vorm te drukken rond je neus. De stof is op heet voorgewassen, dus zelf makkelijk te wassen op 60 º. 

Wil je mondkapjes bestellen? Dat kan hier.

Zibayou Mondkapjes
Verschillende dessins

Dit is de single.php page