Zibayou maakt mondkapjes, Nieuws-item op OOGtv!

Paul Blom van OOG tv heeft een item gemaakt over de mondkapjes van Zibayou en van Wild. Bekijk het hele filmpje op Face Book hier.

Nu in verband met Corona per 1 juni mondkapjes in het Openbaar Vervoer verplicht zijn, is het van belang om goede mondkapjes te kunnen krijgen. Zibayou voorziet hierin en is momenteel hard aan het werk om mondkapjes te maken. Omdat de vraag groot is, met name op bestelling.

Je mondkapje wordt exclusief voor jou handgemaakt, een Zibayou-design voorzien van het label, met dubbelzijdig verschillend dessin, dus aan 2 kanten te dragen.
Dit is een niet-medisch mondkapje, dat voldoet aan de richtlijnen van de Rijksoverheid voor gebruik in het OV. Het is voorzien van een extra beschermend, via de onderzijde uitneembaar filter. Je kunt zelf een nieuw filter maken door 2 lagen keukenpapier of een stofzuigerzak op maat te knippen en deze achter de omslag te vouwen.
Aan de bovenkant zit een metaalstripje om hem op vorm te drukken rond je neus. De stof is op heet voorgewassen, dus zelf makkelijk te wassen op 60 º. 

Wil je mondkapjes bestellen? Dat kan hier.

Zibayou Mondkapjes
Verschillende dessins

Kom naar een Label Presentatie

Geef u straks weer op voor een van onze labelpresentaties

In verband met Corona is het op dit moment niet mogelijk om presentaties te geven. Maar… we zijn achter de schermen bezig weer presentaties te plannen. Kom, als het weer kan, naar een presentatie van ons label en laat je verrassen. We schenken koffie en thee.

U hoort zo snel mogelijk weer van ons!

U kunt ook uw eigen presentatie hosten. Lees hier meer

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe presentaties? volg ons dan op Facebook of gebruik het contactformulier.

Zibayou-ontwerp op Prinsjesdag

Antje Diertens, Tweede Kamerlid van D’66, droeg op Prinsjesdag 2019 een ensemble naar ons Zibayou-ontwerp en in ons eigen atelier in Groningen gemaakt. Nieuw is het ontwerpen en maken van de hoed, wat ons nog meer geïnspireerd heeft in onze creativiteit.

Blij en trots! #Zibayou #watjedraagtbenjezelf  #hand-enmaatgemaakt #Prinsjedag2019

Fotograaf: Norma van der Horst

Organiseer een Label Presentatie

Het lichaam verandert mettertijd, terwijl je in essentie dezelfde vrouw bent gebleven. In ons concept gaat het erom dat je je als vrouw kunt presenteren in kleding die de mooie delen van jezelf naar voren haalt. Als duo ontwerpen én produceren wij onze kleding in eigen atelier in Groningen.

Kom naar een presentatie van ons label en laat je verrassen. Het is kosteloos en we schenken koffie en een glaasje wijn.
Je kunt:

  • je aanmelden voor een geplande presentatie en komt alleen of je neemt vriendinnen mee. Kijk op de website voor de actuele data.
  • je aanbieden als gastvrouw voor een presentatie bij jou thuis en nodigt al dan niet je eigen vriendinnenkring uit (max. 10 personen). Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

Rechtstreeks contant opnemen kan ook:
Petra Tjapkes: 06 55320848
Anka Roggeveen: 06 11414541
info@zibayou.nl

Alvast een voorproefje? Bekijk de flyer:

Textieldagen Verhildersum

Zibayou staat op de Textieldagen in Verhildersum op 1 juni 2019. We tonen onze producten en geven een modeshow. Kom langs!

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website. Nog niet alles heeft zijn plek gevonden, we hopen binnenkort meer toe te voegen.

Dit is de index.php page